ABOUT הרמת סינוס

About הרמת סינוס

About הרמת סינוס

Blog Article

חלק מתכני האתר נכתבו ע"י או עברו בקרה של רופאים ומומחים לרפואת שיניים כמו ד"ר ליבשיץ ארנולד נוספים.

מובן שתמיד יש את המקרים החריגים בהם ההרדמה עלולה להסתיים עם תקלות שונות. ברוב המקרים אין כל חשש ולאחר הטיפול, האזור מתחיל אט אט להתעורר.

בעוד שיש אנשים שיהססו לעבור הליך הרמת סינוס, חשוב לציין שנהלים אלה הפכו לנפוצים ביותר בעשור האחרון, כי בימינו, רבים בוחרים בהשתלת שיניים כתחליף אידיאלי לשיניים החסרות.

בדיקות אלו הנן הכרחיות לפני הרמת הסינוס שכן לפיהן הרופא ידע להעריך מה מצבו של הסינוס.

מה חשיבותו של הסינוס בהקשר של פה, לסת ושיניים? הסינוס נמצא בחלק האחורי של הלסת העליונה.

בניית עצם אפשרית גם סביב שיניים וגם סביב שתלים לדוגמה לצורך השתלה באזורים אחוריים של הלסת העליונה ניתן לבנות עצם על חשבון הסינוס, שהוא החלל הנמצא מעל הלסת העליונה (הרמת סינוס).

לאחר סגירת החניכים מתחילה תקופת ההחלמה וקליטת העצם החדשה תהליך האורך כתשעה חודשים.

בעזרת מיכשור עדין הוא דוחק למעלה את רירית הסינוס ומחדיר בחלל שנוצר את תחליף העצם הנבחר.

אצל מי שיש להם מחסור גדול ברקמת עצם בלסת העליונה הרמת הסינוס תבוצע בשיטת "הרמת סינוס פתוחה". במקרים כאלה ייצור הרופא המנתח פתח דמוי חלון בצד עצם הלסת העליונה ודרכו יחדיר גרגרי חומר המכונה "תחליף עצם" אל חלל הסינוס המקסילארי.

כשמדובר בעצם סינטטית או של בעל חיים התהליך עשוי לקחת יותר זמן, תקופה שמוערכת כעד שנה.

כיצד נוצרת עצם בהרמת סינוס? בזמן הניתוח אנחנו מרימים את ממברנת הסינוס, ותחתיה אנחנו משתילים עצם.

בהרמת סינוס פתוחה, מבצע המנתח פתח או חלון בצד החיצוני של הלסת על מנת לקבל גישה אל החלל. לאחר פתיחת החלון, מרים המנתח את הרירית המדפנת את חלל הסינוס בעזרת כפיות ייעודיות מבלי לקרוע אותה. בין רצפת החלל לבין הרירית המורמת ממקם המנתח גרגירי עצם כתושה.

לאחר הרמת למידע נוסף סינוס יש להימנע מלקנח את האף, ולהשתמש בטיפות האף שנרשמו במרשם , כמו כן מומלץ לישון על גבי מספר כריות בכדי להגביה את הראש והצוואר, ולהיעזר בכוח הכובד למניעת הצטברות נוזלים והפרשות בחלל האף והסינוסים

הניתוח הוא למעשה שלב מקדים שבונה את העצם בלסת, על מנת ליצור בסיס לשתלים דנטליים העשויים טיטניום, אותם משתילים מספר חודשים לאחר הרמת הסינוס.

Report this page